3568 sayılı meslek yasamızın kabulünün 30. Yılı ve odamızın kuruluşunun 30. yılı kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinliğimiz ilk olarak hayatını kaybeden meslektaşlarımızın anısına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.  30. Yıl anısına hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardından Oda Başkanımız Mustafa Vural ve 1984-1989 Mali Müşavirler Muhasebeciler Derneği Başkanlığını, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcılığını yürüten Hikmet Baran ve 1990-2006 yılları arasında Diyarbakır Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanlığını yürüten Mehmet Vural birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından meslekte 30. Yılını tamamlayan ve odanın kuruluşunda yer alan kurucu üyelerimize plaketleri takdim edildi. Plaket töreninin ardından etkinlik kokteyl ile sona erdi.