Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Captcha has a deprecated constructor in C:\inetpub\vhosts\smmmo.org.tr\diyarbakir.smmmo.org.tr\app\classes\Captcha.php on line 3
1-7 Mart Muhasebe Haftası Kapsamında Kurum İl Müdürlerini Ziyaret Ettik - Haberler

1-7 Mart Muhasebe Haftası münasebetiyle kurum müdürlüklerine çeşitli ziyaretlerde bulunduk. İlk olarak Diyarbakır SGK İl Müdürü Sayın Reşat MERTİR’İ makamında ziyaret ettik. Ziyarete Oda Başkanımız Mustafa VURAL, Başkan Yardımcısı Veli KANĞAL, Oda Saymanı Nüzeyni ATABAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman ÖZSAT, Tahsin YAŞAR, Denetleme Kurulu Başkanı Sevim VURAL ve Disiplin Kurulu Başkanı Giyasettin YAKACI katıldı. Muhasebe haftası ile ilgili karşılıklı temennilerde bulunulduğu ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından Vergi Dairesi Başkanı Sayın Seyfettin Baysal'a gerçekleştirilen ziyarette yeni çıkacak torba yasa, Vergi Dairesi Başkanlığı'nın yeni uygulamaları konularının görüşüldü, kurum ve odamızın işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

Son olarak DSMMMO Yönetimi ve Kurul üyelerimizle birlikte 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında  Diyarbakır Defterdarı Sayın Mecit ÖZDEMİR'İ de makamında ziyaret ettik.