Kamu Gözetim Kurumu ve Odamız işbirliğiyle odamız eğitim salonunda Denetçiler İçin Sürekli Eğitim ve Yeni Raporlama Formatları konulu seminer düzenlendi. Seminere Kamu Gözetim Kurumu Başkan Yardımcısı Murat Yünlü, Kamu Gözetim Kurumu Daire Başkanı Fatih Dinçsoy, Türmob Kalite Güvence Kurulu Başkanı Erkan Azizoğlu, odamız üyeleri ve çevre illerden gelen meslek mensupları katılım sağladı.

Seminer öncesi bir konuşma yapan oda başkanımız Mustafa Vural bağımsız denetçiliğin işletmeler için önemine değindi.

Başkan Vural’ın ardından sözü Kamu Gözetim Kurumu Başkan Yardımcısı Murat Yünlü devraldı.

Yapılan konuşmaların ardından Kamu Gözetim Kurumu Uzmanları Özgür Çekil ve Ali Kırıt Denetçiler İçin Sürekli Eğitim ve Yeni Raporlama Formatları konularıyla ilgili birer sunum gerçekleştirdiler.

Düzenlenen plaket töreninin ardından soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcıların soruları yanıtlandı.