Odamız seminer salonunda EDM Bilişim Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ve Diyarbakır Serbest Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle; E-Dönüşüm Hizmetleri Kapsamında Sağlık Sektörü, İnternet Ticareti, Serbest Meslek, Müstahsil, İrsaliyenin Geçişi ve Uygulama Esasları konulu eğitim semineri düzenlendi.

Meslek mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği seminerde bir konuşma yapan Oda Başkanımız Sayın Mustafa Vural, E defter beyan sistemi, E Serbest meslek makbuzu, E müstahsil, E irsaliye ve dijitalleşme çağında meslek mensubunu bekleyen teknolojik gelişmelere değindi. Vural, meslek mensuplarının gerek mevzuat boyutuyla gerekse teknolojik boyutuyla yaşanan gelişmeler karşısında göstermesi gereken reflekslerden ve adaptasyon sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetti.

Edm Bilişim Satış Yöneticisi Emre Koç tarafından verilen seminerde E-Dönüşüm Hizmetleri Kapsamında Sağlık Sektörü, İnternet Ticareti, Serbest Meslek, Müstahsil ve İrsaliyenin Geçişi ve Uygulama Esasları, Yeni E-Fatura ve E-Arşiv Fatura Mükellefiyetleri ve Mevzuatı, SGK bildirgesi ile Muhtasar beyannamesinin birleştirilmesi, SGK E-Fatura Düzenlemeleri hakkında meslek mensuplarına bilgiler verildi.