Diyarbakır Kent Ormanı 3’te üyelerimizle birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Oda yönetimi ve meslek mensubu üyelerinin katılım sağladığı etkinlikte bir konuşma yapan Oda Başkanımız Mustafa VURAL Mali müşavirlik mesleğinin sadece ekonomik yaşama katkı sunan, yön veren bir meslek
olmadığını aynı zamanda hem örgütsel hem de bireysel olarak Sosyal ve toplumsal sorumlulukları olan bir meslek olduğunu belirtti. Şehirleşme adına, hızla beton yığınlarına mahkûm insanlar olmaya doğru gidildiğini ifade eden Başkan Vural “Beton yığınlarından ibaret; Caddeler, sokaklar, binalar, insanoğlunu çoktan hapsetmeye başladı bile, buna paralel olarak İklimler değişiyor, hava kirleniyor, seller basıyor ve daha birçok olumsuzluk bizleri sıkıştırmaya devam ediyor. Biz insanlar her şeyde olduğu gibi yeşilli de tüketmeye devam ediyoruz. İnsanların tüketme savaşına karşın ,doğa kendisini yenileme çabası içerisinde...” dedi.

Vural bu sosyal sorumluluklar çerçevesinde; Bu savaşta doğadan yana tavır takındıklarını belirterek  “İnsanlığa gölge olan, oksijen olan, aş olan, barınak olan ağaçlara vefa görevimizi yerine getirmek üzere bir araya geldik. “ dedi.

Bir insan için yıllık ortalama 7 yetişmiş ağacın kesildiğinin altını çizen Başkan Mustafa Vural “Hayata kök salın sizinde dikili bir ağacımız olsun sloganıyla bir araya gelen siz tüm meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı kutluyorum. Mali Müşavirler Ormanlık alanı hepimize hayırlı olsun.” dedi.