Oda Başkanımız Mustafa VURAL, Oda Sekreterimiz Nüzeyni ATABAY, Türmob Kalite İzleme Kurulu Başkanımız Erkan AZİZOĞLU ve kurul üyelerimizle günübirlik katılım sağladığımız Mardin SMMM Odasının ev sahipliğinde yapılan 47 ncü Doğu ve Güneydoğu Odaları Platform toplantısına Türmob Genel Başkanı A.Masis YONTAN, Türmob Genel Sekreteri Yahya ARIKAN katılım sağladı.

Mardin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odasının yeni hizmet binasının açılışının ardından toplantıya geçilerek Mali Tatil ‘in uygulanabilirliği ve sonucunun müzakeresi, Odalarımıza kayıt yapan yeni meslek mensuplarının beklentileri ve yaklaşımları, Basit usul mükelleflerin beyanları ile ilgili beklentilerine ilişkin konular görüşüldü.

Toplantı,  düzenlenen plaket töreninin ardından sona erdi.