Odamız ile Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı, Diyarbakır Ticaret Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliğiyle E Uygulamalar konulu seminer düzenlendi. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda düzenlenen seminere çok sayıda meslek mensubu, meslek mensubu adayı ve esnaf katılım sağladı. Oda Başkanımız Mustafa Vural, Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Diyarbakır Ticaret Odasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Çetin İnanç, DESOB Başkan Vekili Abdüllatif Aykul oluşturulan divanla katılımcılara hitap etti. Ardından Luca Projesi Genel Koordinatörü Cenk İçer E- Fatura, E-Arşiv, E-Arşiv Portal, E-İrsaliye, Gider Pusulası, Zaman Damgası, E-Müstahsil Makbuzu, E-Bilet, E-Defter, Müracaat Süreçleri, E- Uygulamalara geçişte yeni kriterler ve süreçlere ilişkin sunum gerçekleştirdi. Seminer divanın katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.