DİSİAD tarafından organize edilen "Kentimiz ve Markalarımızı Tanıyalım" programı kapsamında Diyarbakır İş camiası, STK Başkanları OSB’de üretip 30 ülkeye ihracat yapan Meya Aleminyum (Disa Kulp) ve 120 ürün çeşidi ile 37 ülkeye ihracat yapan Maple Çikolata’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Oda Başkanımız Mustafa Vural’ın katılım sağladığı ziyarette DİSİAD Başkanı Burç BAYSAL, Ticaret Odası Başkanı Mehmet KAYA, Ticaret Borsa Başkanı Engin YEŞİL, Organize Başkan vekili Mustafa FİDAN yer aldı.

"Kentimiz ve Markalarımızı Tanıyalım" programı kapsamında Diyarbakır iş camiası, STK başkanları Sivil toplum olarak daha çok birlikte hareket ederek ilimiz ekonomisine katma değer yaratan üreticilerimizin gerek yerel bazda gerek ulusal bazda gerekse uluslararası düzeyde tanınması ve Diyarbakır Marka imajının oluşturulması hedefleniyor.