1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Muhasebe ve Finansman alanı öğrencilerinin mesleki farkındalığını arttırmak amacıyla Yolaltı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yönetimi ve Odamız işbirliğiyle mesleki tanıtım programımızı gerçekleştirdik.

Programa Diyarbakır Vergi Dairesi Grup Müdürü Kenan Coşkun, İş-Kur İl Müdürü İsmail Koç, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Reşat Mertir, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Atlı, Oda Başkanımız Mustafa Vural, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yolaltı MTAL mezunu üyelerimiz, Üçkuyu MTAL Müdürü Ahmet Hamdi Ateş, Eski Okul Müdürü Burhan Ensari katılım sağladılar.

Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencilerinin hazır bulunduğu etkinlikte Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Reşat Mertir,  Oda Başkanımız Mustafa Vural, Odamız üyesi Yolaltı MTAL mezunu Vedat Ağaç, Vergi Dairesi Grup Müdürü Kenan Coşkun, İş-Kur İl Müdürü İsmail Koç ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Atlı katılımcılara hitap etti.

Muhasebe ve Finans bölümü öğrencilerinin hazırladığı Sinevizyon, Şiir Dinletisi ve Skeç gösterimiyle devam eden etkinlik plaket takdimi ile sona erdi.