Odamız eğitim salonunda SMMM Serhat Özdemir'in sunumuyla Muhtasar ve SGK Birleşmesi/ Güncel Vergi ve Muhasebe Uygulamaları konulu eğitim semineri düzenlendi. 
Seminer öncesi katılımcılara hitap eden Oda Başkanımız Mustafa Vural  Güncel gelişmelere değindiği konuşmasında "Ortadoğu coğrafyası kutsanmış değerlerden arınarak lanetlenmiş topraklara dönüşmüştür.Savaşın kazananı yoktur, başkalarının başlattığı savaşın bedelini gencecik canlar ödüyor. Siyasetten değil ama İnsani anlamda üzüntü içinde olduğumu belirtmek isterim. Ateş düştüğü yeri yakmamalı vicdani, insani, ahlaki değerleri barındıran herkesin yüreğini yakmalı. " dedi. 
Yeni bir oda merkezinin yapımına ilişkin yapılan çalışmalara değinen Başkan Vural arsa ile ilgili çalışmalar sona erdikten sonra TURMOB ve üyelerimizin katkılarıyla merkezin yapımına başlanacak dedi.
Konkordato Komiserliği ile ilgili yetkili bölge odası olarak başvuraların devam ettiğini söyleyen Başkan Vural eğitim almak isteyen üyelerimizin TESMER üzerinden başvurması gerektiğini belirtti.
1-7 Mart Muhasabe haftasına ilişkin konuşan Başkan Vural tüm meslek mensuplarının gününü kutladı.
Başkan Vural'ın ardından SMMM Serhat Özdemir Muhtasar ve SGK Birleşmesi/ Güncel Vergi ve Muhasebe Uygulamaları başlıklı seminere geçti.Özdemir Muhtasar ve SGK Birleşmesi, Tüm Yönleriyle Binek Otomobillerde Vergi Uygulamaları, Konaklama Vergisi/Turizm Payı Beyanı, 7194 Sayılı Yasa Kapsamında Yapılan Diğer Düzenlemeler, Geri Kazanım Katılım Payı, Gelir Vergisi Beyanında Özellikli Hususlar başlıklı konularda katılımcılara detaylı bilgi verdi, katılımcıların sorularını yanıtladı.