Odamız seminer salonunda E-Defter, E-Belge ve E-Uygulamalar konulu seminer düzenlendi. Çok sayıda meslek mensubu ve meslek mensubu adayının büyük ilgi gösterdiği seminer öncesi katılımcılara hitap eden Oda Başkanımız Mustafa Vural E-Uygulamaların önemine değinerek teknolojinin gelişmesiyle birlikte mesleğin hak ettiği yere gelmesini umduklarını söyledi.

Odanın fiziki koşullarıyla ilgili bilgi veren Başkan Vural yönetim olarak odanın fiziki koşullarının iyileştirilmesi adına 2019 yılında ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Son olarak 2020 Defter Tasdikleriyle ilgili konuşan Başkan Vural haksız rekabetin önlenmesi adına meslek mensuplarının alınan meslek kararlarına uyması gerektiğini belirterek oda eliyle haksız bir rekabet ortamının yaratılmasının tasvip edilemeyecek bir durum olduğunu dile getirdi.

Başkan Vural’ın konuşmasının ardından odamız Eğitim Komisyonu üyeleri SMMM Kadri Yaman, SMMM Gıyasettin Yakacı ve SMMM Muharrem İslamoglu birer sunum gerçekleştirdiler. Seminer Soru-Cevap bölümüyle sona erdi.